TMTM

monkeybusinessimages/istockphoto

צ'יפיזם הוא מגזין עצמאי. ייתכן שנרוויח עמלה במידה ותבצעו רכישות דרך הקישורים שלנו. לקרוא עוד
monkeybusinessimages/istockphoto

שאריות של החיים

אתם לא מדמיינים; יש אוכל שהוא באמת טעים יותר אחרי יום במקרר. אז בין אם תאכלו את המנה המקורית או שתהפכו אותה למשהו חדש - קבלו 13 שאריות אוכל מומלצות.

עוד בנושא: כמה זמן שאריות אוכל מחזיקות במקרר

morgan23/istockphoto

פסטה

פסטה, ובמיוחד פשטידת פסטה, טעימה יותר אחרי יום במקרר.  כל הטעמים הארומטיים - בצל, פלפל ושום - מתחזקים. רק להוסיף מעט מים כדי לשמור על לחות האטריות ולחמם.

bhofack2/istockphoto

קציץ בשר

בשר קצוץ ומתובל מכיל את אותם מרכיבים ארומטיים שהופכים אותו לטעים יותר לאחר לילה במקרר. גם נורא קל לשנות את המנה: להפוך לסנדוויץ', להוסיף לפסטה, למלא פלפלים…

עוד בנושא: טיפים לבישול שאתם חייבים להכיר

bhofack2/istockphoto

צ'ילי

כל התבלינים שאתם מוסיפים לצ'ילי - כמון, קאיין, אורגנו, פפריקה או כל דבר אחר - מתמזגים לאחר זמן מה במקרר והופכים את התבשיל לדומיננטי וטעים יותר. אפשר לאכל לצד נאצ'וס, תפוח אדמה אפוי או פסטה מאתמול.

Avdeyukphoto/istockphoto

פיצה

גם פיצה הופכת לטעימה יותר אחרי יום במקרר, אבל האופן שבו הפיצה מחוממת הוא קריטי. חממו בתנור או במחבת מכוסה. עדיף מחבת.

עוד בנושא: כלי מטבח שלא ידעתם שאתם צריכים


LauriPatterson/istockphoto

קדירת בקר

מרכיבים בקדירה כמו תפוחי אדמה, בצל וגזר סופגים את הטעם של הבשר והופכים למעדן. כן, כן וכן. מיליון פעמים כן.

Ravsky/istockphoto

קארי

קארי טעים יותר למחרת (ומחרתיים) מכיוון שהתבלינים (כמון, ג'ינג'ר, כורכום וכוסברה) הופכים הרמוניים יותר.

LauriPatterson/istockphoto

הודו

הודו לא שומני במיוחד, מה שאומר שהוא דווקא לא שומר היטב על הטעם. אבל עדיין יש לו מקום ברשימה המכובדת הזו מהסיבה שאפשר להפוך אותו לבסיס מעולה למרק, מילוי לבצקים ואפילו למרכיב עיקרי בפשטידה בשרית.

EasyBuy4u/istockphoto

עוף מטוגן

התרחקו מהמיקרוגל: עדיף לאכול עוף מטוגן כשהוא קר. הציפוי עלול לאבד קצת קראנץ', אבל הטעם הופך עז יותר. אם אתם מתעקשים לחמם, אז תנו לעוף לשבת שעה מחוץ למקרר וחממו בתנור על גבי רשת ובמצב אפייה.

kikira123/istockphoto
rez-art/istockphoto

אוכל סיני טייק אווי

אטריות נודלס קרות או מנות עם רוטב מתקתק והרבה זנגביל ושום יחזיקו היטב במקרר. אם האורז נהיה קשה, אפשר לטגן אותו.

EzumeImages/istockphoto

אוכל מקסיקני

לא, הטורטיות בהחלט לא יהיו טעימות יותר יום למחרת. אבל הרבה אוכל מקסיקני כן הופך טעים יותר: טאקו בשר, מילוי אנצ'ילדה, פג'יטה, שעועית… לא חסר.

pjohnson1/istockphoto

פנקייקים

הכל טעים עם סירופ מייפל. טיפ: אפשר להכין כמות גדולה, להפריד עם נייר שעווה ולהקפיא.

DebbiSmirnoff/istockphoto

סלט ביצים

נראה כי סלט ביצים, סלט טונה, סלט תפוחי אדמה או כל סלט קר על בסיס מיונז נעשה טעים יותר ברגע שהבצל, הסלרי, החרדל, השום והחריף מתמזגים ומתרככים. הוסיפו לזה כמה צנימים, והנה לכם ארוחת בוקר נהדרת.

עוד בנושא: ארוחות בוקר מדורגות לפי מספר הקלוריות